• 55 Smirnoffweg, Rotterdam, Nederland

  • Maandag- Vrijdag: 9am-6pm

  • +31 (010) 495 41 89

3PL/4PL Forwarding

20 Years Trusted By
Our Clients
Betrouwbare
3PL/4PL dienstverlener

Coördinatie en optimalisatie van uw logistieke keten.

Een efficiënte logistieke strategie helpt uw bedrijf winst maken. Hoe kunt u uw supply chain efficiënter maken? Om de efficiëntie van uw supply chain te verbeteren, kunt u overwegen om over te stappen op een 3PL-of 4PL model.
3PL- en 4PL-modellen kunnen veel efficiënter zijn dan het het intern beheren van uw logistieke processen. Wanneer alle transporten, opslag en douaneactiviteiten uitbesteedt zijn aan een externe expert, profiteert u van betere expertise op meerdere logistieke vraagstukken.

  • Ervaring en exprtise

  • Wereldwijde netwerk

  • Coördinatie en control bij een professional

  • Optimale en meest efficiënte routes

  • Moderne IT- Oplossingen

3PL is een logistiek model waarbij externe expert betrokken is. In het 3PL model besteedt uw bedrijf logistieke activiteiten uit aan een externe logistieke bedrijf. Echter, bedrijf behoudt de controle en het strategische beheer van uw logistiek.

In het 4PL – model worden zowel de logistieke operatie als het logistieke management uitbesteed aan een externe expert. Uw logistieke partner richt zich erop om u te helpen door volledige optimalisatie van logisieke processen. Hij fungeert als één aanspreekpunt voor de hele keten. Hierdoor kunt u werk enorm vereenvoudigen en ook tijd en kosten besparen.

AB Com servces BV, kan ook voor u zee of luchtvracht regelen en alle handelingen van inkomende en uitgaande containers (FCLen LCL) verzorgen.

AB Com Services BV biedt meerdere logistieke diensten. Voor meer informatie en vragen kunt u met een van ons afdelingen contact opnemen. 

Opslag -en Overslalogistiek

logistics@ab-com.nl

Transport & Containertrucking

transport@ab-com.nl

Douanedocumenten

inna@ab-com.nl

Compliance en Advies

Info@ab-com.nl

AB Com Services B.V.
Smirnoffweg 55
3088 HE Rotterdam

Ab-com is uw betrouwbare partner voor complete logistieke oplossingen.

Heb je een vraag?

Onze e-mail

info@ab-com.nl

© Copyright 2024 ab-com.nl